Slagroom taartje

Je kent het vast wel, je hebt zin in een taart maar je hebt geen zin om lang in de keuken te staan. Je hebt zin in een taartje bij je koffie maar je hebt geen motivatie omdat een taart bakken nou eenmaal enige tijd in beslag neemt. Het liefst knipper je met je ogen en de taart staat voor je neus. Ik kan je helaas niet helpen aan zo een super snelle recept maar wel aan een best wel snelle Jelle receptje. Bereid je slagroom, snijd je mango en de aardbeitjes, bak de biscuit, even open snijden en it’s done!

Yep zo makkelijk is deze slagroom taartje. Als jij ook zo graag van deze toppertje wilt genieten scrol dan naar beneden en neem de benodigde ingrediënten door.

Succes gegarandeerd!

Recept

Ingrediënten 20 cm taartje

  • Biscuitmix (kant en klaar of eigen recept)
  • 3 bekertjes slagroom (opklopbare)
  • Bakje aardbeien
  • Verse of bevroren mango stukjes
  • 3 zakjes vanille suiker
  • 3 zakjes klop-fix

Extra:

Snickers of Mars chocolade.

Bereidingswijze:

Gebruik de biscuitmix van Funcakes omdat die bij de meesten wel in de smaak valt, ook kun je ervoor kiezen om de biscuitmix te gebruiken die ik heb gebruikt. (Van de Makro) Dit viel bij ons ook erg in de smaak.

Bak de biscuit en laat afkoelen voor je het door midden gaat snijden.

Klopt de slagroom op en voeg er vanille suiker aan toe samen met de zakjes klop-fix.

Let op! De slagroom niet overkloppen. Het moet een gladde en zachte mengsel worden.

(Je kunt er ook altijd een kleurstofje aan toevoegen).

Was de aardbeien en snijd de uiteindes weg.

Mango snijd je of koop je in blokjes.

Chocolade snijd je met een mes in fijne deeltjes.

Snijd de biscuit door de helft met een taartenzaag. Neem een spuitzak en een ronde spuitmondje.

De onderkant van de taart wordt de bovenkant dus je wisselt de bovenstuk met de platte onderstuk. Zo heb je altijd een mooie bovenkantje.

Doe de helft van het mengsel erin en vul de middenstuk volledig op.

Verdeel dan de mango stukjes eroverheen. Je kunt ook wat aardbeien ertussen doen of andere fruit naar wens.

Ik heb het lekker en simpel gehouden.

Doe dan de bovenstuk erop en spuit weer netjes de rest van de slagroom over de taart heen.

Versier de taart met aardbeien en mango op eigen manier en naar eigen wens. Eindig met wat stukjes chocolade. Je kunt nog altijd voor meer versiersels kiezen en de taart op jouw manier afmaken.

Je taartje is klaar! Klaar om opgegeten te worden.

Serveer het meteen of laat de taart nog even wat kouder worden in de koeling.

Geniet ervan en eet smakelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *