geurkaarsen

Home sweet home ❤

geurkaarsen

Wil je sfeer en een heerlijke geur in je woonkamer? Lees dan gezellig verder.
Ik ben namelijk gek op geurkaarsen, ze geven sfeer en de heerlijke geur dat door de kamer zweeft geeft je een fijn gevoel.
Er zijn veel verschillende manieren om sfeer in de kamer te geven maar wil je echt iets met kaarsen dan heb ik hier een aantal tips voor je.
Je kunt bijv. een mooie kaarsenhouder kopen met daarop allerlei leuke vaasjes of accessoires. Daarbij kun je grote kaarsen bij op zetten of een kandelaar en dat is gewoon prachtig om te zien als het gehele plaatje compleet is.

Als je niet heel duur uit wilt komen maar wel een leuke sfeerhoekje op je tafel of dressoir wilt maken, dan vind ik dat je heel goed bij de Action kunt uitleven. Ze hebben daar altijd van die leuke dingetjes en telkens worden komen er weer nieuwe bij.
Kijk je nooit naar prijzen of heb je zoiets van het maakt mij niet zoveel uit hoeveel het kost, dan kun je bij de Blokker en Marskramer hele leuke dingetjes vinden om dus zo je sfeer hoekje te creëren.

Omdat ik het dit keer over geurkaarsen heb wil ik jou mijn beste lezer allereerst vertellen dat Action nu van die handige en vooral leuke glazen potten heeft voor een heel leuk prijsje. Ze zijn gevuld met van die geurgevende theelichtjes en er zijn als het goed is in drie soorten geuren waar je dan uit kunt kiezen te verkrijgen. Nou die glazen pot heb ik dus aangeschaft en ik ben er wel tevreden mee.

geurkaarsen

De prijs is 2,45… I looove Action. Als je kaarsjes op zijn, dan kun je de glazen pot gewoon hergebruiken voor bijv. snoep of om pasta in te bewaren..voor alles eigenlijk wel. Super handig dus!

geurkaarsen

 

geurkaarsen

 

Succes met het creëren van jouw sfeervolle hoekje.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *