Pancakes met sinaaspappel en banaan
Oh my deze pancakes zijn om op te eten! Maar natuurlijk. Deze keer dacht Ik ”laat ik eens wat meer fatsoenlijke ingrediënten aan deze pancakes toevoegen”. Zo gezegd zo gedaan.
De vorige keer dat ik ze met banaan maakte waren ze lekker zacht en luchtig geworden. Dit keer is er nog verse sinaasappelsap bij gekomen en dit recept deel ik dan weer graag met jullie op mijn blog!
Recept
Ingrediënten
- Halve glas vers geperste sinaasappelsap(mag ook sap uit een pak zijn)
- 2 zakjes vanille suiker
- halve banaan
- 1 zakje bakpoeder
- 1 ei
- melk
- bloem
- snufje zout
Bereidingswijze:
Het is belangrijk dat je alle ingrediënten bij elkaar doet en pas als laatst de bloem en melk erbij voegt, dit zodat je weet wat voor dikte je mengsel moet worden. Zodra je alles goed gemixt hebt voeg je de bloem en de melk erbij tot je een dikte hebt zoals yoghurt dat heeft. Nog even goed mixen en dan kan je beginnen met bakken.
Zorg dat het vuur niet al te hoog staat, zachte medium stand is wel goed. Je gebruikt voor de pancakes het beste een anti aanbak koekenpan.
Er hoeft geen boter of olie in de koekenpan.
Eet smakelijk!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!