Stokbrood pizzatjes
Ramadan ❤
Recept (voor 4 helften)
Ingrediënten
- Stokbrood of Surinaamse broodjes
- Klein blikje gec tomaten puree
- olijfolie
- tonijn (op waterbasis)
- zwarte of groene olijven (beiden kan ook)
- klein uitje
- 1 tomaat
- mozzarella kaas
- gesnipperde kaas
Kruiden:
- zout
- peper
- pizzakruiden
- Provençaalse kruiden
Bereidingswijze
Snijd de broden in twee helften.
Pak een kom en doe er de tonijn in. Snijd de rest van de ingrediënten in blokjes en voeg het bij de tonijn.
Voeg er 1 el olijfolie aan toe, zout, peper en pizza kruiden naar smaak.
Pak een kleine kommetje en doe daar de tomaten puree erin. Voeg er olijfolie en Provençaalse kruiden aan toe.
Besmeer er dan de broodjes mee en vul ze rijk met de groente/mozzarella mengsel.
Strooi er dan kaas overheen en bestrooi het dan nog met pizza kruiden.
Verwarm de oven voor op 200 graden tot de broodjes iets donkerder een goudig kleur krijgen.
Eet smakelijk!
Amours tips
Serveer er een frisse salade bij en een soepje.
Kies voor kip, gehakt of enkel groente.
Mozzarella mag je weg laten.
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!